27.02.2019Møde & Event News

Marienlyst Strandhotel får ny køkkenchef

Hotellet vil udvikle køkkenets gastronomiske kurs og styrke fokus på klima og miljø. Blandt andet ved at få endnu flere lokale råvarer og fisk på menukortet.

Marienlyst Strandhotel har netop hentet ny køkkenchef Brian Pedersen til hotellet. Han har erfaring fra meget velrenommerede køkkener og skal være med til at udvikle hotellets gastronomiske kurs og styrke fokus på klima og miljø – og ikke mindst sørge for at tilføje endnu flere lokale råvarer og fisk til menukortet

”Jeg er rigtig stolt over, at jeg fremover skal være en del af et hotel med så mange gode visioner og spændende tiltag. Min ambition er fortsat at skabe et højt gastronomisk niveau og menukortet skal naturligvis afspejle vores fantastiske beliggenhed og unikke status som strandhotel – gæsterne skal derfor have glæde af fisk fra havet omkring os,” siger Brian Pedersen.

Med fortid på bl.a. en Michelin restaurant

Han skal endvidere være med til at videreudvikle og løfte Marienlyst Strandhotels nye "Sundkræs" koncept, hvor der er fokus på nærende, velsmagende og energifyldt mad. Brian Pedersen, der i sin tid er udlært på Hotel D’Angleterre, kommer med over 20 års erfaring fra blandt andet Danmarks mest kendte fiskerestaurant, Krogs Fiskerestaurant og Michelin-restauranten Restaurant Nouvel. Derudover står han bag restauranten Atelier 85, der på ganske kort tid fik stor succes og blev hædret som årets nye restaurant og udnævnt i spiseguiden The White Guide, som en af de bedste danske restauranter.

En fantastisk personlighed

”Brian er det helt rigtige valg for os, han er nytænkende og har en fantastisk forståelse for madkomposition og kommer med mange års erfaring og virkelig gode referencer. Derudover har han en fantastisk personlighed og et enormt engagement omkring sin faglighed. Og med ønsker at være en del af et hold, hvor vi sammen sætter kursen for Marienlyst Strandhotel,” siger direktør på Marienlyst Strandhotel, Michael Lauritsen. Brian Pedersen tiltræder sin stilling den 1. marts.

Se mere om Marienlyst Strandhotel


?