05.10.2020Møde & Event News

Marienlyst Strandhotel vinder igen prisen som ’Årets Spa’

Strandhotellet har for andet år i træk vundet prisen som Danmarks bedste spa ved Danish Beauty Awards.

Danish Beauty Awards uddeler hvert år de eftertragtede skønheds- og velværepriser, og Marienlyst Standhotel var i år nomineret i et stærkt felt med Great Northern, Hotel Vejlefjord, Comwell Kellers Park og Himmerland.

”Vi elsker det her skønne sted. Her er god atmosfære. Spaen er ny og moderne, kobberet er interessant, vandet er klart, saunaen er dejlig, personalet venligt, kompetent og imødekommende – men intet overgår udsigten fra spaen. Den er ubeskrivelig. Hvilken beliggenhed. Den må være svær at overgå noget sted i verden,” lød juryens begrundelse.

”Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad og stolt jeg er over denne flotte pris. Det var en meget stor ære at vinde den sidste år, men at blive tildelt den for andet år i træk, det er svært at beskrive, hvor stort det er,” fortæller spachef, Gita Grauslund, og lover, at prisen ikke får Marienlyst til at hvile på laurbærrene. ”Vi kigger hele tiden fremad og ser på nye muligheder for at forkæle de besøgende med nye behandlinger, produkter,” lover hun.

Vi siger tillykke!

Læs mere om Marienlyst Strandhotel


?