07.01.2020Møde & Event News

Menneske og møde i ét

Et 120.000 m2 nyt kontortilbud vil skabe et attraktivt mødested med fokus på alt omkring mennesket i mødet. Maden skal leveres af Madkastellet.

Visionen bag HUBNORDIC er, at man ikke bare har et arbejdsliv. Man har et liv. Det får man ifølge HUBNORDIC gennem kombinationen af professionalisme og omgivelser med både caféer, liv og natur. Kontorhotellet med moderne mødefaciliteter giver bl.a. mulighed for, at man kan få renset sit tøj, få bragt sin e-shopping til receptionen og ikke mindst nyde godt af en gennemført madordning. F.eks. kan man bestille middagmad 'to go', som man tager med hjem efter mødet eller arbejdsdagen.

”Vi har valgt Madkastellet som restauratør og serviceoperatør, fordi de gav det bedste bud på et helstøbt og varieret koncept, designet til vores kunders behov,” siger Søren Risager-Hansen, direktør for KLP Ejendomme i Danmark, som står bag kontorhotellet, som bl.a. tilbyder mødelokaler og auditorier (foto) med plug&play?teknologi

'Eat-in' or 'to-go'

"Madkastellet skal stå for både ’eat-in’ og ’to-go’ i HUBNORDIC i Ørestad City. ”HUBNORDIC får mere end blot en kantine. De får et Madkastel. Det betyder mad, der smager af restaurant, men som serveres i et tempo og format, der imødekommer de behov, der er i et moderne arbejdsliv. Uanset om det er dagens første måltid, en frokost med kollegaer eller vigtige kunder, en kaffe og sandwich på farten, et eftermiddags-boost, årets firmaevent eller mad, man tager med hjem til sin familie,” siger Belinda Herbst, CCO i Madkastellet Kantiner.

Fra ankomst til frokost - og middag

Helt i tråd med kravene i HUBNORDICs udbud, drifter Madkastellet også en række andre serviceydelser, som man ser det i boutiquehoteller som f.eks. gæstemodtagelse, Community Manager og housekeeping. Sidstnævnte skal varetages af Glad Fonden’s Glad Mad & Service-division, som Madkastellet har et fast samarbejde med.

Se mere om Madkastellet

Se mere om HUBNORDIC


?