10.03.2020Møde & Event News

Messen er udsat til september

Nordic Meetings & Events Expo 2020 er udskudt til 2. - 3. september på grund af Corona-situationen.

P.g.a. frygten for smitte med Corona-virus har Kursuslex besluttet at flytte afholdelsen af Nordic meetings & Events Expo 2020 til 2.-3. september 2020. I de sidste par dage har vi talt med rigtig mange gæster, sponsorer, udstillere og andre aktører, der alle er forstående. Langt de fleste erenige i vores beslutning.

Hvis du ikke allerede er tilmeldt, kan du tilmelde dig messen nu og helt frem til afviklingen i september. Messen afvikles stadig i Forum. Frem til 15. marts kan du stemme på de nominerede til Danish meeting & event award. Vinderne afsløres først i forbindelse med awardfesten i september.

Global reaktion af aflyse større messer

Nordic Meetings & Events Expo 2020 skal være et positivt, lærende og inspirerende arrangement for den samlede møde- og eventbranche, og det er svært, hvis nogle udebliver. Tilsvarende aflystninger af større messer og kongresser ses over hele Europa og i resten af verden. Det har været en stor glæde at konstatere, at forståelsen fra branchen har været så stor og præget af enighed i beslutningen.

Et par klip fra de tilbagemeldinger vi har fået:

Udstiller fra Sverige: "Vi bakker op om jeres beslutning her. Det er bedre, end vi står med en halvtom hal/stand hvis for mange vælger det fra. Vi håber, det hele lægger sig snart, og at vi kan se frem imod en god sensommer med Nordic Meetings & Event."

Udstiller fra Danmark: "Jeg har den dybeste respekt for jeres beslutning – og giver min fulde opbakning til beslutningen, og eventet i september."

Læs mere om udsættelsen og de nye vilkår


?