21.04.2020Møde & Event News

Messen kan afholdes 2. - 3. september

Sundhedsministeriet har i dag defineret store forsamlinger som 500 personer til og med august. Vi afholder derfor Nordic Meetings & Events Expo 2. - 3. september som planlagt.

Som bekendt er ”store forsamlinger” forbudt til og med august måned, og nu har regeringen endelig slået fast, at en stor forsamling er 500 personer. Herefter er der p.t. ingen forbehold. Med denne viden afholder Kursuslex Nordic Meetings & Events Expo som planlagt 2. og 3. september.

Vi vil naturligvis sikre os, at hygiejnen er i top og give eksempler og viden om, hvordan vi kan mødes i fremtiden. Så også her vil messen blive et eksempel til efterfølgelse, ligesom det bæredygtige tema stadig har stor bevågenhed på messen.

Nyt foredragsprogrem

Foredragsprogrammet undergår i øjeblikket forandringer, så messens deltagere vil møde talspersoner for netop de emner, der er højaktuelle for møder lang tid frem. Vi glæder os til at melde ud, når programmet ligger klar. Og vi glæder os i det hele taget til, at vi igen kan se fremad. Vi ses i Forum Copenhagen 2. og 3. september. Med streg under ses.

Foto: NMEE 2019, standen hos Bernstorff Slot.

Tilmeld dig Nordic Meetings & Events Expo


?