03.11.2020Møde & Event News

Meyers har indtaget Fasangården

Den tidligere kongelige embedsbolig er nu traktørsted for gæster i Frederiksberg Have.

Den 1. maj 2020 overtog Meyers nøglerne til den historiske bygning, Fasangården, i Frederiksberg Have. Den fornemme embedsbolig, der er er restaureret fra kælder til kvist af Slots- og Kulturstyrelsen, tilbyder nu alt fra intime middagsselskaber til eksklusive events.

Christina Meyer Bengtsson og Ulrik Nordentoft har stået for valg interiør, og været på jagt efter møbler, vaser og lamper på auktioner og loppemarkeder, fortrinsvis i Skandinavien, så interiøret i den smukke gamle bygning fremstår som en afstemt blanding af Empire, Biedermeier, jugend, Art Deco og nutidigt design.

Fasangården har skabt en ’jordnær menu’, hvor der tilbydes a la carte retter til frokost, og om aftenen er der yderligere en mindre og en lidt større menu at vælge mellem.

Genåbningen et stærkt signal om, at selvom meget synes ustabilt, må vi se fremad, mener administrerende direktør, Jesper Uggerhøj: ”Det føles helt rigtigt, at vi nu langt om længe kan invitere folk inden for i de historiske stuer og åbne for offentligheden med store madoplevelser som omdrejningspunkt.”

Læs mere om Fasangården


?