01.03.2021Møde & Event News

Michelin-pop-up i Tivoli

Michelin-restauranterne AOC og KOKS laver pop-up-restauranter i Tivoli til sommer.

Tivoli i København byder til sommer velkommen til Restaurant AOC fra København og KOKS fra Færøerne, som begge har to stjerner i Michelin-guiden.

KOKS og AOC laver hver især pop-up-restaurant i Det japanske Tårn i Tivoli i løbet af sommeren – AOC fra den 1. juni og indtil midt i juni, hvor KOKS overtager frem til udgangen af august.

De to restauranter vil i Tivoli servere mere simple menuer end dem, man finder på AOC og KOKS normalt, men til gengæld rammer de også et prisniveau, som vil være tilgængelig for en bredere gruppe af Tivoli-gæster.

På den måde lever Tivoli op til sit ønske om at give så mange gæster som muligt lejligheden til at stifte bekendtskab med gastronomi på højeste niveau.

”Vi er stolte af at have indgået et partnerskab med to af de bedste og samtidig mest nytænkende restauranter i Norden, for vi ved, at gæster fra ind- og udland er parate til at rejse langt for at opleve det udsøgte måltid,” siger Tivolis direktør Susanne Mørch Koch.

2 stjerner i Michelin-guiden

Restaurant AOC har 2 stjerner i Michelin-guiden og har i en årrække været kendt for at være et af de bedste steder at reservere bord, når nordisk køkkenkunst og klassisk vin fra øverste hylde skal gå op i en højere enhed. Bag AOC står den prisbelønnede sommelier Christian Aarø og topkokken Søren Selin.

Restaurant KOKS har de seneste år været et af de hotteste steder for gastroturister at rejse. Selv om restauranten ligger isoleret i det rå, kuperede og frodige terræn på Færøerne, er det lykkedes inspektører fra Michelin-guiden at finde dertil, og i 2019 fik restauranten sin anden stjerne i guiden. Køkkenchef Poul Andrias Ziskas køkken er baseret på fisk og skaldyr, som de lokale fiskere hiver op af vandet på daglig basis.

Tivoli har tidligere huset Michelin-restauranterne The Paul og Herman som permanente restauranter.

Læs mere om Tivoli


?