07.06.2021Møde & Event News

Milling Hotels fik overskud trods krisen

Milling Hotels kom ud af 2020 med sorte tal på bundlinjen på trods af coronakrisen.

Hotelgruppen Milling Hotels kom på trods af coronakrisen ud af 2020 med et lille overskud. Det viser det netop offentliggjorte årsregnskab.

Overskuddet før skat lyder på 550.000 kroner, hvilket er langt under resultatet i 2019, hvor Milling Hotels kunne notere et overskud på 19,6 millioner kroner. Ledelsen betegner i årsregnskabet resultatet som ”ikke tilfredsstillende”.

”Vi er ikke kommet gennem krisen uden at skulle skrue på nogle svære knapper. Og så har vi ganske enkelt været gode til at træffe de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter og har lukket og åbnet i takt med restriktionerne,” siger direktør Jan Milling til TV2 Fyn.

”Heldigvis var vi ikke ramt sommeren over, som de københavnske hoteller var med seksdagesreglen. Det hjalp på omsætningen. Men der skal ikke herske tvivl om, at det har været hårdt – især at skulle sige farvel til gode medarbejdere. Herudover har vi også måtte låne 39 millioner kroner,” siger Jan Milling, som ejer hotelgruppen sammen med sin kone og børn.

Milling Hotels driver 10 hoteller - primært på Fyn og i Jylland. Det drejer sig om Hotel Plaza, Hotel Ansgar, Hotel Windsor, Mini 11 og Mini 19 i Odense, Hotel Park i Middelfart, Hotel Saxildhus i Kolding, Hotel Ritz i Aarhus, Hotel Gestus i Aalborg samt Hotel Søpark i Maribo.

Se mere om Milling Hotels


?