08.11.2018Møde & Event News

Milling køber 2 nye hoteller

Milling Hotels udvider nu hotelkapaciteten i Odense yderligere med købet af 2 nye hoteller tæt på de nuværende.

Milling Hotels forstærker nu deres hotelkæde med købet af 2 hoteller i Odense. Det er Hotel Dormir og Hotel Ydes, som ligger placeret mellem Millings Hotel Ansgar og Hotel Windsor.

Investeringen sker på grund af et stigende behov for værelseskapacitet i Odense. "Odense er i en rivende udvikling. For hvert år lykkes det byen at trække større og større arrangementer til. Senest er der blevet solgt 86.000 billetter til Ed Sheeran-koncerten i Tusindårsskoven, ligesom der er store festivaller, sportsarrangementer og messer hvert år. Det betyder, at der er stadigt stigende efterspørgsel på værelser i byen," siger ejer Jan Milling, der ser købet som en strategisk styrkelse af Milling-gruppen.

Milling-sjæl tilsættes

"Med købet ser vi en stor mulighed for at styrke vores kæde yderligere med to hoteller, der ligesom vores eksisterende portefølje rummer historie og masser af sjæl. Samtidig får vi mulighed for at tilbyde både 3 og 2-stjernet overnatning under samme tag - et koncept man ser flere og flere steder. Og så ligger hotellerne jo klods op og ned ad hinanden," forklarer Jan Milling. "Nu skal vi bare have puttet lidt Milling-sjæl ind i hotellerne."

9 hoteller i alt

Milling Hotels ejes af Jan og Dorte Milling, som forvejen ejer 7 hoteller: Hotel Plaza, Hotel Ansgar og Hotel Windsor i Odense, Hotel Park i Middelfart, Hotel Gestus i Ålborg, Hotel Saxildhus i Kolding og Hotel Søpark i Maribo. Nu også de 2 nyindkøbte Ydes og Dormir i Odense, der bliver en del af Ansgar og Windsor. I 2017 lavede Milling-koncernen et resultat på 17,5 mio. før skat. Kilde: Byens Ejendom.

Se mere om Millings Hotel Søpark Maribo
Se mere om Millings Hotel Park Middelfart

Se mere om alle Milling Hotels


?