14.03.2019Møde & Event News

Milling køber kendt hotel i Aarhus

Milling Hotels udvider porteføljen med et ikonisk og centralt hotel. Kæden tæller herefter 10 hoteller.

Det var målet at nå 10 hoteller i porteføljen i 2020, men allerede i starten af 2019 har Milling Hotels nået det mål. Det gør de med købet af det kendte Aarhus-hotel, Hotel Ritz, der ligger centralt i Smilets By. Ambitionen har været at finde et hotel i Aarhus, der matcher de øvrige hoteller i porteføljen.

Et kendt hotel

“Vi har netop sat underskriften på kontrakten og overtager efter planen hotellet 1. marts. Hotel Ritz i Århus er et næsten ikonisk hotel med en perfekt placering tæt på banegården overfor rådhuset og med Restaurant Mash i stueetagen, som vi glæder os til at samarbejde med. Vi vil gerne henvende os til de gæster, som kommer til byen for at opleve de mange forskellige kulturtilbud, byen kan tilbyde. Ikke mindst er det et hotel og en bygning, der er kendt i byen, og har den sjæl og centrale beliggenhed, som er kendetegnet for Milling Hotels,” siger Jan Milling.

En positiv bølge

”Over de næste år bliver der bygget 2500 nye hotelværelser i Aarhus. Byen har store visioner, så vi tror på, at behovet for overnatninger vil være støt stigende, og at vi kan tilbyde overnatninger og oplevelser til de gæster, der ønsker lidt mere end blot en seng,” siger Jan Milling. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Milling Hotels


?