09.12.2019Møde & Event News

Moderne hotel i det gamle fakultet

Nu er byggeriet i gang. Om halvandet år kan man booke sig ind på Hotel Round Tower med udsigt til Rundetårn og indgang fra Trinitatis kirkeplads.

Engang boede her fattige vajsenhusbørn, senere rykkede universitetsstuderende ind i lokalerne. Her har været købmandsgård og porcelænsfabrik, og mange københavnere har også fået taget blodprøver på adressen. Nu er ombygningen af de historiske bygninger, der ligger mellem Købmagergade og Pilestræde som nabo til Rundetårn og Trinitatis Kirke, gået i gang, om om halvandet år kan man booke sig ind livsstilshotellet 25hours. Kæden findes allerede i udlandet med en ung og spændende indretning.

En utraditionel hotelkæde

Hotel 25hours får i alt 243 værelser. Kæden har en utraditionel indretning og er kendt for at lægge stor vægt på ægthed og autenticitet. 25hours hotel company har siden 2005 etableret foreløbig 13 4-stjernede hoteller i en række europæiske storbyer. Næste år åbner yderligere to, i Dubai og Firenze, mens hotellet i København efter planen skal åbne i sommeren 2021. Foto fra 25hours i Wien. Kilde: Magasinet København samt Berlingske.

Se mere om 25hours-Hotels


?