11.03.2019Møde & Event News

Mød spanske konferencesteder på messen

På Nordic Meetings & Events Expo udstiller spanske, tyske og skandinaviske mødesteder. Også Dubai er blandt de internationale udstillere.

Spaniens storbyer er gode bud på mødedestinationer med personlighed – og lækker middelhavsmad ikke mindst.Baskerlandet er det område i Spanien med flest Michelinstjerner. "Alene Bilbao har 5 Michelin restauranter,” siger Maria Diaz Gonzales fra den spanske stats turistkontor i København og selv fra Nordspanien. "Og så har byen, ikke at forglemme, enestående konferencefaciliteter,” tilføjer hun.

Møderum med indbygget kultur

Maria Diaz Gonzales fremhæver bl.a. Palacio Euskalduna og det smukke Azkuna Zentroa: Et levende kultur- og eventcenter, designet af Philip Starck. Samt byens perle, det verdensberømte Guggenheim Museum, hvis futuristiske mure slynger sig organisk om haller, auditorier, møderum og masser af højloftet plads til middage og receptioner, der beriges af kunsttemplets atmosfære. Bilbaos byhistorie går tilbage til 1400-tallet, så huset er, alene på grund af sin størrelse, en heftig kontrast til omgivelserne.

Flere spanske mødespots

Også andre spanske byer er populære til både incentive-, ’bleisure’ og rent faglige arrangementer. International Congress and Convention Association (ICCA) bekræfter, at Barcelona har snuppet førstepladsen som mødeby (målt på 12.558 internationale foreningsmøder i 2017) foran Paris og Wien, mens Madrid er oppe på en 7. plads, lige efter London. Mallorca byder på en af de nyeste lokationer, nemlig det bæredygtige Palma Congress Center, der drives af Meliá Hotels International. Det er værdsat for sin beliggenhed ved kysten i udkanten af Palma de Mallorca. Spanien udstiller på Nordic Meetings & Events Expo i Bella Center 27-28 marts.

Se mere om Nordic Meetings & Events


?