22.03.2021Møde & Event News

Møde & Eventmessen for 25. gang

Tilslutningen til Møde & Eventmessen i september overstiger forventningerne.

Efter mange måneders nedlukning længes Danmark efter at mødes fysisk igen. Det mærker Kursuslex, som står bag Møde & Eventmessen, der i år afholdes for 25. gang.

Interessen for at deltage på messen er stor, hvilket afspejler en tro på, at virksomheder og organisationer er klar til igen at holde eksterne fysiske møder og events.

”Vi mærker en optimisme i branchen, som længes efter at møde kunderne igen. I løbet af blot en lille måned er knapt en tredjedel af standpladserne besat på Møde & Eventmessen. Det er en del hurtigere, end de tidligere år,” siger Olina Jægergaard, direktør i Kursuslex.

Nordens største fagmesse for mødeplanlæggere
Møde & Eventmessen er Nordens største fagmesse for professionelle indkøbere og planlæggere af møder, konferencer og events. På messen kan mødeplanlæggerne møde destinationer, hoteller, konferencecentre, eventbureauer og en lang række andre aktører i mødebranchen samt hente inspiration og viden fra foredrag og workshops.

Møde og Eventmessen har været afholdt siden 1997 og har over 300 udstillere. De år, hvor messen har været afholdt over to dage, har cirka 2.000 mødeplanlæggere lagt vejen forbi.

I 2019 ændrede messen navn til Nordic Meetings & Event EXPO, men i år har Kursuslex valgt at gå tilbage til det oprindelige navn.

Fokus på Danmark i Forum til september
”Den danske møde- og eventbranche står foran en genstart, mens det internationale fokus endnu ikke er aktuelt. Vi har derfor valgt at fokusere på det danske marked under navnet Møde & Eventmessen.

Vi glæder os til at bidrage til branchens genstart og til at byde både nye og tilbagevendende udstillere og besøgende velkommen,” siger Olina Jægergaard.

Møde & Eventmessen afholdes i år over én dag den 1. september 2021 fra kl. 9-18 i Forum i København. Ligesom sidste år vil messen også i år have særligt fokus på bæredygtighed via blandt andet genbrug, affaldssortering, mindre plast, valg af bæredygtige leverandører samt et Code of Conduct om bæredygtighed, der udleveres til udstillere og øvrige samarbejdspartnere.

Se mere om Møde & Eventmessen og andre Kursuslex-arrangementer


?