19.05.2020Møde & Event News

Mødeløsning med fysisk afstand

FÆNGSLET og CoastZone har udviklet en særlig mødeløsning, der bringer medarbejdere tæt på hinanden gennem usædvanlige oplevelser.

For at løse den nye virkeligheds problematikker har FÆNGSLET i tæt samarbejde med CoastZone udviklet et nyt møderum med masser af plads til afstand, som følger de officielle retningslinjer. Faktisk står det allerede klar på fængselsbakken i Horsens og breder sig over 120.000 kvadratmeter.

"I denne krisetid er tryghed alfa og omega, og det kan vi bidrage med. Vi har de rummelige mødefaciliteter, der skal til, og vi sørger for særlige opstillinger med afstand. Samtidig gør vi det muligt for gæsterne at bruge flere lokaler, så alle ikke samles på én gang," siger konferencechef på FÆNGSLET Charlotte Ørnsvig.

Vi har brug for det fysiske møde

Netop i en tid hvor mange længes efter at mødes fysisk, giver FÆNGSLET og CoastZones nye mødeløsning ikke bare mulighed for at samles med afstand, men også for at få en værdifuld oplevelse, der samtidig bringer nærværet og fællesskabet tilbage. "COVID-19 har virkelig understreget, at vi misser noget helt essentielt i mødeudbyttet, når den mærkbare oplevelse af menneskelige reaktioner, øjenkontakt og uforstyrret tilstedeværelse sorteres fra. Netop derfor har vi skabt denne mødeløsning, så vi igen kan samles," siger Commercial Manager hos CoastZone Ove Rokkedal.

Vi kan klare mange ting via skærm, men ikke alt kan ordnes online. "Når vi i mødesituationer samles med andre, giver det os energi, som afføder en øget arbejdsindsats. Samtidig viser forskning inden for arbejdsmotivation, at vores motivation til at præstere er større, når vi føler os anerkendt som en del af et socialt fællesskab," siger Lars Pedersen, der er seniorkonsulent inden for organisationsudvikling og lederskab og ejer af Pitstop Management. Kilde: Pressemeddelelse.


?