30.01.2020Møde & Event News

Møder med terapi

Business og lederskab fokusuerer ofte på tal som mål for succes. Men nu kan man i stedet koble terapi og meditation sammen med resultater.

Katarina Romell, VD Grand Hotel Saltsjöbaden omtaler deres koncept "Meetings With Therapy" som et nyt greb i mødeverdenen, ikke som 2 oplevelser hver for sig, men som en integreret del af mødet med fokus på, hvordan individets udvikling bidrager til gruppens dynamik.

Rettet mod ledere og ledergrupper

"Forskning viser, at meditation, terapi og selvbevidsthed er vigtige elementer for at lykkes," mener Katarina Romell. Konceptet er henvendt til ledere og ledergrupper med det formål, at man får et stærkere kendskab til vigtige sider af sine kolleger og sig selv. Det sker i samarbejde med "Good Relation", som hjælper deltagerne med at opdage gamle mønstre og erstatte dem med nye angrebsmetoder. Forandring starter indefra og breder sig videre ud til samarbejdspartnere og påvirker deringennem hele virksomheden.

Tilrettes den enkelte virksomhed

”Som leder må man kende sine egne styrker og svagheder og have mod til at være i dem," siger Katarina Romell, Good Relation tilpasser konceptet til den enkelte virksomhed forud for afviklingen. Kilde: Eventeffekt.se

Se mere om Grand Hotel Saltsjöbaden


?