28.11.2018Møde & Event News

Vi mødes i vognporten

Det nyindrettede "Vognporten" er det perfekte samlingssted efter mødet eller i pausen. Her er plads til både sjov og gode snakke.

Det giver næsten sig selv, at et mødested indrettet i en gammel stationsbygning ligger centralt og nemt at komme til. Kursuscenter Knudshoved ligger midt i landet, tæt på både station og motorvej. Og så har man en formidabel udsigt over vandet og broen. Som noget helt nyt har Kursuscenter Knudshoved indrettet et stort og aktivitetspræget rum til pauser eller samvær om aftenen efter mødet

Til sjov eller snak om aftenen

"Vognporten" står til fri afbenyttelse for hotellets gæster, og man kan få serveret drikkevarer eller bar, som man nu ønsker det. Der er bløde sofagrupper i rummet, sådan at selskabet kan få opfyldt både behov for en afslappet snak oven på dagens program, og samtidig også hygge sig uformelt med et spil dart, billard eller bordfodbold. Alt sammen i samme rum. Så kan selskabet holde sammen, uanset lyst og behov. "Vognporten" er indrettet med musikanlæg til fri afbenyttelse.

Her var engang en isbåde-station

Kursuscenter Knudshoved ligger lige syd for Nyborg, med plads op til 100 deltagere og med overnatning for 88 personer. Alt er indrettet med topmoderne faciliteter og en forplejning ud over det sædvanlige. Den centrale beliggenhed og nemme adgang med alle former for transport gør Kursuscenter Knudshoved særdeles eftertragtet både til møder, konferencer og fester.

Selve bygningerne stammer helt tilbage fra 1876, hvor postvæsnet byggede en isbådestation i Knudshoved. Den gamle stationsbygning i Knudshoved er blevet gennemgående renoveret, så man nu får en kombination af moderne faciliteter og en stemning, der er præget af de historiske rammer.

Se mere om Kursuscenter Knudshoved


?