09.12.2019Møde & Event News

Mødested med tv-studie

Her kan man livestreame events og bringe deltagere ind fra hele verden. Avalonhuset er et levende kunstværk med alt i AV, lyd og lys.

At mødes i Avalonhuset i Odense NØ er som at træde ind i en anden virkelighed. Huset er et levende kunstværk, hvor legen med symboler og myter åbner døren til nye dimensioner. Det spændende mødested er ny partner hos Kursuslex og Konference.dk. Ved hjælp af husets TV-studie kan man livestreame events og bringe deltagere fra hele verden ind i salen via online teknologi.

Optimal teknik

Wauw...er reaktionen altid når gæster træder ind i den 230 kvm store sal med scene og bar. Salen er bygget med akustik, indeklima og æstetik for øje og har alt i AV, lyd og lys. Kombinationen af det smukke rum og den fantastiske akustik løfter mødet både teknisk og æstetisk. Under mødet har mødeplanlæggeren en direkte hotline til husets tekniker, som sørger for at alt fungerer optimalt.

Midt i landet

Den bevaringsværdige ejendom har bevaret sit ydre, men er fuldstændig moderniseret indvendigt med i alt 750 kvm konferencefaciliteter. Beliggende i den smukke Odense ådal 5 km fra Odense centrum er Avalonhuset både centralt og nemt tilgængeligt og byder samtidig på smuk og storslået natur. Husets speciale er storytelling med fokus på overblik og klarhed. Man kan leje Avalonhuset, som det er og selv stå for det paktiske, eller købe en all-inclusive løsning med frihed til at vælge mad fra en af husets faste samarbejdspartnere.

Se mere om Avalonhuset


?