30.03.2020Møde & Event News

MPI bruger tiden til at lære sig digitale teknikker

Det danske chapter af MPI (Meeting Professionals International) giver tips videre til novicer udi kunsten at afholde digitale møder. Ganske gratis.

Majbritt Sandberg, MPI Scandinavia Chapter, President lyder næsten stolt i en mail udsendt i netværket. Hun skriver: "Kære alle, En stor hilsen i en svær tid. Der er ingen tvivl om, at det er en kæmpe mavepuster, og det kræver mere end is i maven lige nu at navigere både på kort og lang bane. Selv øver jeg mig på videoformater (videoen du ser ovenfor er lavet med Soapbox, som er et gratis og nemt format)."

Det virker!

Og ja - Majbritt's video virker. Hun giver tips videre til at lave virtuelle møder - og disse tips er hermed givet videre til jer mødeplanlæggere i virksomhederne og mødeansvarlige på mødestederne, som gerne vil i kontakt med hinanden trods lukkede døre. Eller måske bare bruge tiden rigtig fornuftigt til at opgradere jeres kunnen. Man kan jo håbe, at hvis Majbritt Sandberg kan, så er der også andre, der kan.

Er der noget, du har lyst til at dele?

Majbritt Sandberg skriver videre: Vores egen Miguel Neves har lavet en guide til virtuelle events (se nedenfor). Har du noget, du har lyst til at dele, og som kan give værdi for andre, så skriv endelig til os. Hilsen Majbritt & resten af bestyrelsen

MPI's hjælp til selvhjælp
Guide til virtuelle evens
Gå i dybden og se en Youtube om emnet


?