01.02.2019Møde & Event News

Multiarena åbner i 2019

Arena Hillerød åbner til december med 8.800 m2, som er klar til at blive indtaget af konferencer, events, sport, fester m.v.

Arena Hillerød, som er en del af Frederiksborg Centret, åbner til december med sine 8.000 m2.  Arenaen vil sammen med de øvrige faciliteter bibringe en enorm fleksibilitet for konferencer, events, sport, fester m.v. Dette mødested bliver en del af Unikke Mødesteder i Kongernes Nordsjælland.

"Det er meget spændende. Nu kan man begynde at se det, og når man står nede på hjørnet, så tænker man »wow, det bliver stort!«. Nu begynder forventningens glæde," siger direktør Carsten Larsen, Frederiksborg Centret i Hillerød.

Arena Hillerød rummer blandt andet 3.000 siddepladser, VIP-lounge og skybokse, 2.632 m2 gulvareal med mulighed for at bruge gulvet til udstillinger, events, fester, konferencer m.v..

Tv-streamning fra konferencen

Størrelsen sammenholdt med de gode tv-faciliteter gør, at der kan laves landskampe og opvisningskampe under rigtig gode forhold. En virksomhed eller organisation vil også kunne streame TV fra et arrangement. VIP-loungen på 300 m2 og foyeren på 700 m2 indrettes så fleksibelt, at de kan bruges til enhver type af arrangement.

Et sportsvandrehjem med 10 værelser med 40 senge giver også mulighed for eksempelvis teambuilding. På matriklens 80.000 m2 store udendørs areal er der fodbold, petanque, tennis, bueskydning, beachvolley og streetbasket. Det vil således også være muligt at kombinere et arrangement med idrætsudøvelse. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Arena Hillerød


?