10.12.2019Møde & Event News

Næste MødeMekka sætter fokus på sundhed

Den 28. januar tager vi hul på mødeåret 2020 med årets første MødeMekka, som afholdes i den smukke Brøndsalen i Det Kongelige Danske Haveselskab.

Det Kongelige Danske Haveselskab - Lokaler & Events ved Frederiksberg Have bliver den stemningsfulde lokation for MødeMekka den 28. januar. Oplev dette event- og mødested og vælg de udstillere, som du har lyst til at lære bedre at kende. Der bliver tid til både peed-møder og foredrag med ernæringsekperten Uhmahro Cadogan. Det hele afsluttes med en middag fra holdet bag Restaurant Mielcke & Hurtigkarl.

Sund mad og mental sundhed

Umahro Cadogan fortæller om, hvordan man lykkes med at få en sundere livstil i forhold til motion og kost og hvordan man med mindfulness kan styrke sin mentale sundhed. På MødeMekka trækkes lod om 6 eksemplarer af Uhmaros spritnye bog "Fra sundhed til toppræstation".

Restauranten har fokus på naturen både i indretningen og menuen. De historiske bygninger og den fine have, danner rammerne for fantastiske oplevelser, hvilket deltagerne vil opleve denne aften. Umahro Cadogan er en af Danmarks mest populære ernæringseksperter, bestsellerforfatter og vært på programmet ”Kan man spise sig rask” på TV2.

Sådan foregår MødeMekka MødeMekka

Kursuslex arrangerer 4 årlige MødeMekka'er. Altid på en ny destination. Disse arrangementer fungerer som inspirations- og netværksevent, for planlæggere af møder, konferencer etc. Det foregår på den måde, at deltagerne holder korte møder (15 min.) med min. 3 mødesteder eller -leverandører. Man kan lade sig inspirere generelt og også lave konkrete forespørgsler eller booke direkte hos udstillerne.

Se mere om MødeMekka 28. januar


?