24.07.2017Møde & Event News

Niels Lan Doky rykker ind på Hotel Danmark

"The Standard Jazz Club" åbner permanent den 12. september i Hotel Danmark efter at have spillet jazz i Havnegade i 4 år.

Både hotelgæsterne og folk fra byen kan 6 aftener om ugen opleve et jazzprogram i verdensklasse sammensat af musikchef og anerkendt jazzmusiker Niels Lan Doky, forlyder det i en pressemeddelelse fra hotelkæden Brøchner Hotels. "Kosmopolitansk, prestigefuld og international anerkendt" - dette er nogle af ordene, der bruges om The Standard Jazz Club, når medier og jazzmusikere verden over beskriver den københavnske jazzklub, som 12. september rykker ind i det nyåbnede boutique hotel, Hotel Danmark.

Bag jazzklubben står musikchef Niels Lan Doky og gastro-entreprenør Claus Meyer, og det er intet tilfælde at valget for genåbningen af The Standard Jazz Club blev de flotte og intime lokaler på Hotel Danmark. "København er lige nu ved at udvikle sig til det nye globale epicenter for jazz med bl.a Copenhagen Jazz festival som verdens største,"siger Niels Lan Doky. "Brøchner Hotels har i løbet af årene haft et stort antal af internationale jazzmusikere til at spille og bo på hotellerne, og vi er glade for, at vi nu kan forstætte med at tilføre byen jazz i international klasse i samarbejde med Brøchner Hotels."

Det er den ekspanderende boutique hotelkæde Brøchner Hotels, der står bag det nye Hotel Danmark, som åbnede 8. juni med bl.a. en ny tagterrasse ’The Rooftop’ og nu altså også en international anerkendt jazz klub.

Læs mere om The Standard Jazz Club

Læs mere om Brøchner Hotels


?