02.01.2018Møde & Event News

Nordisk hotelkæde åbner i Frankfurt

Der er underskrevet en langsigtet lejeaftale med udvikler B&L Group om driften af et stort konference- og eventhotel.

Scandic åbner et af Frankfurts største konferencehoteller Scandic, forlyder det i en pressemeddelelse. Der er underskrevet en langsigtet lejeaftale med udvikler B&L Group om driften af konference og eventhotellet, som bliver en del af det nye ”Hafen Park Quarter”. Der er tale om et såkaldt ”mixed-use” komplex ved Main-floden, tæt på byens centrum og ved siden af det nye hovedkvarter for European Central Bank (ECB). Hotellet forventes at åbne i 2021.

Det nye hotel vil byde på 22.000 m2 med 506 værelser og 2.000 m2 topmoderne konference- og eventfaciliteter. Hotellet vil også tilbyde en attraktiv restaurant og bar, fantastiske fitnessfaciliteter samt et af de største Ballrooms i Frankfurt på 600 m2.

"Hotellet i Hafenpark er i tråd med Scandics strategi om at ekspandere i de største byer i Tyskland. Tilføjelsen af dette andet hotel i Frankfurt vil ikke blot øge bevidstheden om Scandic, men også konsolidere vores tilstedeværelse på det tyske marked, hvilket skaber synergier med Scandic Frankfurt Museumsufer, som åbner i februar. De to hoteller komplementerer hinanden godt, og de vil også øge vores driftsresultater og markedsandel," siger Even Frydenberg, President & CEO Scandic Hotels Group.

Scandic har stor erfaring, når det kommer til konferencehoteller, især i Tyskland. Scandic Hamburg Emporio blev tildelt en Award som bedste hotel i kategorien ”Conference Hotel” og blev nummer 2 i kategorien ”Business Hotel” i 2016, og hotellet blev nomineret igen i 2017. Fotoet er fra Hotel Scandic Emporio Hamburg i Tyskland.

Se mere om Scandic


?