02.01.2018Møde & Event News

Møde & Eventmessens hjemmeside er åben!

Nu kan du tilmelde dig messen og læse alt det nye, snart offentliggøres de nominerede til 8 Møde & Event Awards!

Der kommer til at ske en masse spændende nyt på Møde & Eventmessen 2018. Det kan du læse mere om, når Møde & Eventmessens hjemmeside åbner på torsdag. Hold godt øje med din mail, du vil få mere besked i løbet af denne uge.

Juryen har været igennem de mange instillede til at modtage en award. Den 11. januar offentliggøres de nominerede til de 8 Møde & Event Awards, som bliver uddelt ved den store Awardfest den 28. februar i Bella Center.

MødeMekka og Håndbogen er lige om hjørnet

Det første MødeMekka er på trapperne. Den 11. januar går det løs med bobler og speedmeetings under temaet "Design" på Radisson Blu Royal Hotel i København.

I uge 7 udkommer Håndbogen 2018. Her kan du bladre dig frem til de mest egnede mødesteder med al relevant info om hvert eneste sted. Bogen indeholder også et par gode tips og inspirationsartikler for mødeplanlæggere. Den udsendes sammen med Møde & Eventmagasinet, som kommer i samme uge.

NB: Venues og leverandører skal ligesom mødeplanlæggere, som ikke modtager magasinet, selv skrive sig op til at få bogen. Der kommer nærmere information ud herom.

Kursuslex ønsker alle et rigtig godt nytår og glæder os til de mange spændende arrangementer, som vi kommer til at tilbyde i 2018.

Læs mere om MødeMekka 11. januar


?