28.01.2020Møde & Event News

Nu åbner "The Tower"

Charlottehavens "The Tower" åbner i denne måned. Det nye hoteltårn har sat alle sejl ind på bæredygtighed - og udsigten fejler bestemt heller ikke noget.

Efter et avanceret byggeri indvies Charlottehavens nye bygning, The Tower ved Nordhavn. Hotelgæsterne kan nyde opholdet med god klima-samvittighed, idet al energi til opvarmning og nedkøling hentes 140 meter nede i undergrunden og sendes rundt i bygningen bl.a. ved hjælp af strøm fra solceller på taget. Og den 56 meter høje bygning giver gæsterne en 180 graders udsigt til København, Øresund og Sverige. I tårnet findes et mødelokale til 14 personer.

Dansk design i indretningen

Lundgaard & Tranberg Arkitekter har de senere år markeret sig med flere markante bygninger i København – som for eksempel Skuespilhuset og Axel Towers foruden selve Charlottehaven i Hjørringgade. Og nu også Charlottehavens nye 16 etager høje hoteltårn ved Nordhavn, ”Vi har skabt et bæredygtigt og klimavenligt fremtidsbyggeri. Samtidig gør vi, hvad vi kan for at være bæredygtige i mange andre ressourceforbrug. Vi arbejder fokuseret med FN’s verdensmål – fra rengøring over plastic til fødevarer," siger  direktør, Lars Pontoppidan.

Alle hotellejligheder er møbleret med dansk design fra HAY, &tradition, Gubi og Arne Jacobsen. ”Og nu glæder vi os bare til bedre at kunne imødekomme den stigende efterspørgsel på hotellejligheder fra ind- og udland”, siger Lars Pontoppidan.

Se mere om møder i The Tower


?