27.11.2018Møde & Event News

Nu kommer event-hotellerne

En hollandsk hotelkæde bevæger sig ud over Europa med et innovativt hotelkoncept under mottoet "May the student live in you forever."

Den hollandske hotelkæde "TSH" har senest åbnet hotel i Dresden, som er kendt for at være ""Det nye Berlin". "The Student Hotel" adskiller sig ved at have en meget farverig indretning og en masse aktivitetsområder, hvor der kan leges og mingles. Men tag ikke fejl, for selv om hotelkonceptet som udgangspunkt var tænkt til unge studerende, så har det vist sig, at netop det meget åbne, legende og kreative koncept tiltrækker den skabende drivkraft i alle mulige andre  målgrupper. Business segmentet viste sig at komme lige i hælene på det ungdommelige miljø.

Vil være arnested for co-creation

På hotellets hjemmeside beskrives hotellets mission som et sted, hvor grænserne udviskes og, hvor studerende, rejsende, kreative nomader, entreprenører og andre innovativt tænkende mennesker kan samles i co-living og co-working. Kædens hoteller bruges ofte i forbindelse med eksperimenterende events. Hotellets motto står at læse på hjemmesiden: "May the student live in you forever."

På hotellet finder man spilleautomater i retro design, kunstinstallationer, XXL lysekroner, tagterrasse med whirlpool og udsigt over byen - alt indrettet i en ungdommelig stil og langt fra den klassiske og fornemme hotelstil."Vi vil gerne skabe et hotel for en generation, som ønsker en kreativ og innovativ fremtid. Derfor har vi skabt et miljø, som bærer præg af leg og glæde," siger TSH Chief Operations Officer, Joos Serrarens.

Opfylder et generelt behov i byerne

Grundlæggeren af hotelkæden, Charlie Macgregor, er selv af den yngre generation. Han fik ideen til konceptet, fordi han så, hvordan de studerende ofte mangler steder at bo i universitetsbyerne. Det har siden vist sig, at det ikke kun er unge, der bor og færdes på hotellet. Det første hotel grundlagde Charlie Macgregor i 2006. Kæden er repræsenteret i p.t. i 11 byer i Europa, og der er planlagt åbning i yderlige 12 byer. Endnu står Danmark ikke på listen over kommende åbningsbyer. Kilde: Tophotels.de

Se mere om The Student Hotel Dresden


?