28.07.2020Møde & Event News

Nu starter nedtællingen til branchens årlige messe

Endelig kan vi byde velkommen til 'Nordic Meetings & Events Expo 2020'. Kom og vær med i Forum Cph. den 2. og 3 september.

Mere end nogensinde har vi alle sammen brug for at SES og for at kick-starte alt det, som alt for længe har været udskudt og aflyst. Nordic Meetings & Events Expo bliver et rigtigt startskud til efterårets og næste års møder og events. Og messen bliver et eksempel på alt det, som vi både kan og vil efter de nye vilkår. Det vil sige uden at sætte sikkerheden overstyr.

Derfor kan du føle dig sikker under dit besøg

Vi implementerer HORESTAS SAFE TO VISIT-program, der sikrer, at alle reglementerede sikkerhedsforanstaltninger følges, og vi følger myndighedernes afstandskrav, krav til rengøring, hygiejne, gæstehåndtering og arbejdsgange, samt HORESTAS og myndighedernes øvrige anbefalinger.

Vi gør brug af Live Connect teknologi, så vi hele tiden ved præcis, hvor mange mennesker, der er i messens forskellige zoner. Vi har ekstra crew på ”gulvet”, som tilbyder håndsprit, handsker og mundbind. Vi passer på dig og gør det nemt for dig at passe på dig selv. Du kan trygt bevæge dig rundt og få inspiration til nye møder og events, ligesom du kan deltage gratis i de mange foredrag og få spændende møde-cases præsenteret af de nominerede til årets Danish Meeting & Event Award.

Dette må du ikke gå glip af

Deltag gratis som tilhører ved foredrag alt fra nudging til, hvordan du navigerer i post-Corona-virkeligheden fra topnavne som fremtidsforsker, Anne Skare Nielsen, disruption-guruen, Dietmar Dahmen (foto), adfærdsekspert, Sille Krukow og professor, Svend Brinkmann

Det er også muligt at følge live-streaming fra EXPO’en, hvor du kan opleve mange af vores speakere m.m. Dette kræver dog forudgående tilmelding.

Se mere om Nordic Meetings & Events Expo

Tilmeld dig messen fysisk eller online her


?