21.06.2021Møde & Event News

Ny arena med plads til 7.000 siddende gæster

Bella Arena er navnet på Københavns nye arena, der er bygget i forlængelse af Bella Center.

Bellakvarter i Ørestad er i forvejen et trækplaster for internationale events med Bella Center Copenhagen og AC Hotel Bella Sky. Nu udvides kvarteret med en arena med 14.000 fleksible kvadratmeter, så Bella Center fremover kan rumme 30.000 gæster på samme tid.

Bella Arena giver helt nye muligheder for, at Bella Center og København kan danne rammen ved globale erhvervs- og politiske konferencer samt kulturbegivenheder og sportsevents.

”For at tiltrække de helt store internationale kongresser til København har byen historisk manglet to ting: hotelkapacitet og en stor søjlefri Arena, hvor hovedtaleren kunne tale til 7.000 deltagere samtidig. Hotellerne er kommet til over de sidste par år. Nu tilføjer vi Arenaen, som sammen med resten af Bella Centret løfter os et niveau op i forhold til, hvilke begivenheder vi kan trække til hovedstaden,” siger Christian Folden Lund, adm. direktør i BC Hospitality Group.

Tre venues under samme tag

Den nye Bella Arena er via et stort glasatrium forbundet til det eksisterende Bella Center, således at Arenaen, hotellet og Bella Center nu er under samme tag og samlet kan huse events med op til 30.000 deltagere. Bella Arena får samtidig egne indgange og kan benyttes alene til fx kulturbegivenheder og sportsevents samtidig med, at der er andre kongres- og konferenceevents i Bella Center.

”Vi har fokuseret på at skabe en fleksibel løsning, som udvider hvad hele Bella-komplekset med kongrescenter, hotel og Arena kan bruges til, så vi er 100 procent klar, når verden igen åbner op for store forsamlinger,” siger Christian Folden Lund.

”København er en turistby og en eventby. Det gælder både for københavnerne selv og for de flere end fire millioner internationale turister, der årligt gæster byen. Vi skal genstarte oplevelsesøkonomien for fuld kraft, og der kommer til at være efterspørgsel på store events. Det kræver selvfølgelig, at vi har rammerne her i byen. Derfor er åbningen af Bella Arena og de muligheder, som vi får i Bellakvarter, afgørende for oplevelsesøkonomien i fremtidens København,” siger Mikkel Aarø-Hansen, adm. direktør i Wonderful Copenhagen.

Læs mere om Bella Arena


?