01.08.2017Møde & Event News

Ny bog om vellykkede fester

Julefrokosterne er så småt i støbeskeen. Få inspiration i en Ny bog om planlægning af fester, hvor du blandt andet kan se "De 10 bud" for toastmasteren.

”Selskabelighed og fest for vært, toastmaster og gæst” er en ny bog, der henvender sig til alle, der ønsker at holde en vellykket og uforglemmelig fest. Mange hoteller, restauranter og andre professionelle festarrangører har indtil nu taget godt imod bogen, da den netop sætter fokus på planlægning og afvikling af den store fest.

Der er afsnit med gode råd og fiduser til værtskabet samt omfattende tips og vejledning til rollen som toastmaster, hvor ”De ti bud” er et af de mange værktøjer baseret på festlige tilbageblik på masser af toastmasterhverv. Bogen er endvidere spækket med muntre eksempler og anekdoter fortalt af kyndige forfattere udi ”fest og farver”.

Kort sagt en bog, der på en fortræffelig og veloplagt måde bidrager til større kvalitet i selskabslivet, og som gør livet lettere for læseren ved at spare tid og hovedbrud, når han/hun springer ud i det.

Kursuslex kan varmt anbefale, at man som feststed anskaffer bogen, som eventuelt også kan benyttes som ”pensum” for medarbejdere, der har med afvikling af fester at gøre. Bogen kan fra 30. august 2017 købes i boghandlen eller bestilles på forlaget Underskovens webside www.underskoven.dk  . Ved større kvantiteter, venligst SMS/ring 40253789.

Læs mere om den nye bog


?