14.02.2021Møde & Event News

Ny chefredaktør for Møde- & Eventmagasinet

Jan Aagaard er tiltrådt som chefredaktør for Møde & Eventmagasinet og Kursuslex’ ugentlige nyhedsbrev.

Jan Aagaard er ny chefredaktør for Møde & Eventmagasinet samt Kursuslex’ ugentlige online nyhedsbrev Møde & Event News.

57-årige Jan Aagaard er uddannet journalist og har mange års erfaring med at skrive om møde- og eventbranchen, hoteller, rejser og turisme. Han har løbende bidraget med artikler til Møde & Eventmagasinet og har tidligere været redaktør af blandt andet Horeca-News og Standby.

Jan Aagaard har gennem 13 år været selvstændig med Aagaard Kommunikation, hvor han løser opgaver inden for journalistik og PR. Tidligere har Jan været ansat som kommunikationsmedarbejder i Københavns Lufthavn og som journalist på Berlingske, Sjællandske Medier og JydskeVestkysten.

”Jeg er utrolig glad for at have fået Jan med i Kursuslex-teamet og har fuld tillid til, at Jan kan bidrage positivt som chefredaktør med sine mange års erfaring med den danske møde- og eventbranche,” siger Olina Jægergaard, direktør for Kursuslex.

”Jeg ser frem til at stå i spidsen for Danmarks eneste magasin om møde- og eventbranchen. Selv om branchen i øjeblikket ligger underdrejet, er jeg overbevist om, at den vil rejse sig, når samfundet åbner igen. Jeg glæder mig til at fortælle de mange gode historier fra branchen og formidle viden og inspiration til mødeplanlæggere landet over,” siger Jan Aagaard.

Møde- & Eventmagasinet udkommer fire gange om året som et trykt magasin med cirka 100 sider. Magasinet beskæftiger sig bredt med møde- og eventbranchen.

Har du en nyhed eller et vigtigt budskab til møde- og eventbranchen? Skriv til redaktion@kursuslex.dk

Se seneste Møde & Eventmagasin


?