04.12.2018Møde & Event News

Ny direktør for Scandic Falkoner

Malene Friis tiltræder fra årsskiftet ny stilling som hoteldirektør for Scandic Falkoner. Hun var senest koncerndirektør for drift hos Arp-Hansen.

Malene Friis bliver fra årsskiftet hoteldirektør for Scandic Falkoner på Frederiksberg. Hun kommer fra en stilling som koncerndirektør for drift – Chief Operating Officer hos Arp-Hansen Hotel Group.

Høj kapacitet

Hotellet genåbner til august næste år i en større udgave end tidligere, idet antallet af værelser stiger fra daværende 166 til nu i alt 334. Hotellet er primært kendt for sine to store sale med plads til op til 3.000 personer. Derudover findes 10 mødelokaler med plads op til 300 personer.

Malene Friis har de seneste 10 år været koncerndirektør for drift i Arp-Hansen Hotel Group – et samarbejde der dog stoppede i maj i år, hvor hun blev afløst af Robert Thomsen, som i samme forbindelse også blev ansvarlig for hotelkædens HRM.

En erfaren leder

Malene Friis var i alt15 år hos Arp-Hansen. Hun arbejdede efter studentereksamen for Holiday Inn i Hong Kong, Hilton i Seoul, InterContinental i New York og Radisson SAS i Bruxelles – ligesom hun gennemførte studier i hotelmanagement på Institut International Maxim’s de Paris og Cornell University i New York. I 1999 blev hun hotelchef på Scandic Copenhagen og 4 år senere ansat i Arp-Hansen Hotel Group som hoteldirektør, først på 71 Nyhavn, siden på The Square på Rådhuspladsen, inden hun blev koncerndirektør for drift.

”Jeg er lykkelig og ydmyg over at skulle stå i spidsen for genåbningen af dette ikoniske, udvidede og totalrenoverede hotel og eventsted. I de kommende måneder skal vi ansætte flere hundrede nye medarbejdere," siger Malene Friis.

Mange hotelåbninger på vej

Senest åbnede Scandic nyt hotel i Danmark i september i form af Scandic Kødbyen, hvor Kursuslex afholdt årets sidste MødeMekka. Udover Kødbyen og Falkoner åbner Scandic yderligere 2 hoteller i hovedstaden, nemlig Scandic Copenhagen Airport, som står klar i 2020 med 357 værelser, samt Scandic Hotels største nye Hotel Scandic Spektrum ved Københavns Havn med 632 værelser, som er klar i 2021. I 2022 er Scandic klar med sit største hotel- og konferencecenter i Danmark uden for Københavnn nemlig Scandic Aarhus Havn med 500 værelser. Kilde StandBy.

Se mere om Scandic Falkoner


?