13.12.2019Møde & Event News

Ny direktør hos CoastZone

Jakob Blok Grabow afløser Simon Rønlev. Den nye direktør har stor erfaring inden for virksomhedsledelse.

Når 2019 rundes af i CoastZone, er det ikke blot afslutningen på et rigtig godt år fuld af oplevelser og udvikling. Det er samtidig et farvel til direktør Simon Rønlev, der på eget ønske vælger at gå nye veje.

”Det er det rigtige tidspunkt for mig personligt og for CoastZone” siger Simon Rønlev. ”For 5 år siden satte jeg mig et personligt mål om at udvikle forretningen og videreføre den særlige medarbejderkultur, vi har. Det mål har jeg nået. Nu har vi fundet den rette til at tage CoastZone videre på sin rejse.”

Den nye direktør starter 1.1.2020

Simon vil være en del af CoastZones team på udvalgte projekter frem til sommeren 2020. Den nye mand i front for teambuilding i CoastZone er 38-årige cand.merc. Jakob Blok Grabow, der pr. 1. januar 2020 indtræder i sin nye rolle. Jakob har de seneste 10 år drevet egen konsulentvirksomhed og virket som ekstern lektor ved Aarhus Universitet.

Gennem sin rådgivning af førende virksomheder i forskellige brancher har han udviklet sine spidskompetencer inden for strategisk ledelse samt forretnings- og organisationsudvikling. Hans kommercielle forståelse vil fremadrettet være en essentiel del af videreudviklingen af den ledende position, som CoastZone har i det danske marked.

Se mere om CoastZone


?