31.01.2020Møde & Event News

Ny direktør på Quality Hotel Høje Taastrup

Hotellet byder den ny direktør stort velkommen efter at have været direktørløse siden sommeren 2019. Hotellet fremstår med nyrenoverede mødelokaler.

I den direktørløse tid har hotellet været styret af ledergruppen, som alle er garvede hotelfolk. Det har været vigtigt, at hverken personalet eller gæster mærkede forskellen. Nu har hotellet endelig fundet den helt rigtige til posten, Louise Dreiberg er 39 år og kommer fra Scandic Ringsted hvor hun var hotelchef.

Louise har blandt andet været på Scandics talentuddannelse, som netop fokuserer på at udvikle folk med størst potentiale til at blive direktør. Louise har stor erfaring inden for F&B samt M&E fra både Hotel Marienlyst, Mash Skovridderkroen samt Scandic Ringsted med tilhørende F&B salget i Ringsted Kongrescenter.

Nyrenoverede mødelokaler

Quality Hotel Høje Taastrup har for nylig færdiggjort en større renovering af møde- og konferencelokaler samt værelser. I alt er der 154 værelser på Quality Hotel Høje Taastrup samt mødelokaler, som samlet kan rumme op til 400 personer. Med 5 minutters gang til stationen kan man være på Københavns hovedbanegård indenfor 20 minutter.

Se mere om Quality Hotel Høje Taastrup


?