26.10.2021Møde & Event News

Ny direktør på Stella Maris Hotel de Luxe

Lui Jensen er tiltrådt som direktør for Stella Maris i Svendborg.

Odense Sport & Event er den nye ejer af Stella Maris Hotel de Luxe, og nu har den fynske underholdningskoncern ansigt på direktøren, der fremover skal stå i spidsen for hotellet ved Svendborgsund.

Det er Lui Jensen, som kommer med en indgående erfaring fra hotelverdenen, og så har han bopæl få kilometer fra Stella Maris.

Netop den lokale forankring har været afgørende i valget af Lui Jensen, fortæller administrerende direktør i Odense Sport & Event, Enrico Augustinus:

”Et badehotel som Stella Maris skal være en integreret del af byen omkring det. Det er vigtigt, at både beboerne og de øvrige virksomheder i Svendborg oplever os som en aktiv medspiller i hverdagen, så alle parter har glæde af at have et hotel af Stella Maris’ kaliber i nærområdet.”

Lui Jensen kommer fra en stilling som turismekonsulent ved Odense Kommune. Herudover har han været direktør for First Hotel Grand i Odense og General Manager på First Hotel Kolding og First Hotel Kong Frederik.

”Jeg har stor respekt for de resultater, Lui har skabt gennem sin karriere, og samtidig giver hans lokalkendskab ham en unik indsigt i områdets potentiale – begge dele er afgørende for at holde Stella Maris blandt toppen af danske badehoteller,” siger Enrico Augustinus.

Lui Jensen ser frem til at gribe roret på Stella Maris:

”Jeg glæder mig vildt meget til at arbejde med Stella Maris - det er virkelig en perle i et helt utroligt smukt landskab og i en by, der er i rivende udvikling. At komme hjem til Svendborg har altid været en drøm for mig, og jeg er meget spændt på dette nye kapitel i mit arbejdsliv, fortæller han.

Se mere om Stella Maris Hotel de Luxe


?