13.12.2021Møde & Event News

Ny direktør til Vingsted

Vingsted Hotel & Konferencecenter får ny direktør med bred ledererfaring.

Vingsted Hotel & Konferencecenter har fundet afløseren for Mette Ravn, som i efteråret fratrådte posten som administrerende direktør for konferencecentret til fordel for et direktørjob i HimmerLand.

Ny administrerende direktør på Vingsted bliver 56-årige Marianne Kjerkegaard Kristensen, som overtager posten 1. februar 2022.

Marianne Kjerkegaard Kristensen kommer med omfattende ledererfaring fra forskellige brancher og har seneste været administrerende direktør i arkitektfirmaet RUM. Derudover har hun stor erfaring fra flere bestyrelsesposter og er næstformand i energiselskabet NRGi.

”Marianne har både de ledelsesmæssige og menneskelige kvaliteter, der skal til for at føre hotellets og konferencecenterets positive udvikling videre,” siger Vingsteds bestyrelsesformand Lars Steen Pedersen.

Ny strategi på vej

Salg- og marketingchef hos Vingsted Brian Runge glæder sig meget til at byde den nye direktør velkommen 1. februar 2022:

”Marianne kommer fra en anden branche, ligesom vores tidligere direktør gjorde, og det har vi faktisk rigtig gode erfaringer med. Hun har en meget spændende profil og får et stærkt lederteam bag sig, så jeg er helt tryg ved, at hun vil kunne drive Vingsted godt videre.”

Vingsted har under Mette Ravns ledelse gennemgået en omfattende transformation fra et idrætscenter til et firestjernet konferencecenter og har haft en klar strategi med at forsøge at trække naturen ind i centret og gøre det til en del af Vingsteds DNA.

”Den strategiplan er næsten 100 procent gennemført, så den nye direktør kan nu være med til at sætte nye mål og udarbejde en ny strategiplan for, hvordan stedet skal udvikle sig de næste år,” siger Brian Runge.

Se mere om Vingsted Hotel & Konferencecenter


?