09.03.2020Møde & Event News

Ny fordelsklub for mødeplanlæggere

Konference.dk har lavet en ny fordelsklub, hvor du kan få gourmetophold, spaophold, smykker, cremer m.v. med klubrabat.

Kursuslex' søge- og bookingportal, Konference.dk har nu fået sin egen fordelsklub. Den fungerer sådan, at når du laver en forespørgsel på Konference.dk, får du mulighed for at få adgang til Fordelsklubben, som giver dig gourmetophold, spaophold, smykker, cremer, museumsbesøg o.m.a. til dig privat med Fordelsklubbens rabatter. Der kommer løbende nye tilbud til medlemmerne. Start med at lave en forespørgsel - så får du en direkte henvendelse og kan snart være med i klubben, hvis du har lyst.

VIP-invitationer og VIP-lounge på messen

Som medlem af Fordelsklubben vil du også modtage VIP-invitationer til Kursuslex' populære studieture, og du får gratis adgang og frokost i VIP-loungen under Nordic Meetings & Events Expo 2020. Kig ind i klubben og se, om der er noget for dig. Det er gratis at være medlem, ligesom det er gratis at benytte Konference.dk, når du skal finde eller booke mødesteder.

Hvad er Konference.dk?

Konference.dk er Danmarks største bookingportal for møde- & eventkøbere. Med portalen sparer du både tid og penge på at finde det helt rigtige sted til dine møder, konferencer, kongresser, teambuilding, kurser, firmafester o.m.a. Over 200 mødesteder og leverandører fordelt i Danmark samt nabolandene er tilknyttet Konference.dk.

Se mere om Fordelsklubben

Se mere om Konference.dk


?