08.04.2019Møde & Event News

Ny hotelchef hos Comwell

Vibeke Stentoft er ny chef på det nyrenovede hotel Comwell Kongebrogaarden, som i efteråret modtog en pris som Danmarks Bedste Luksushotel.

Vibeke Stentoft, 50 år, er et kendt ansigt i den danske rejse- og hotelbranche. Hun er uddannet hos DFDS Seaways, hvorefter hun blev ansat i forskellige salgsstillinger på Radisson SAS i København og efterfølgende som booking- og konferencechef på Radisson i Aarhus. I 2007 kom hun til Sixtus Sinatur Hotel & Konference i Middelfart og tog en afstikker til Hindsgavl Slot i 2014-2016, hvor hun blev ansat som hotelchef.

Renoveret til socialt samvær

I 2016 vendte hun tilbage til Sixtus Sinatur i Middelfart, hvor hun har været ansat som direktør og en del af den overordnede direktørgruppe. "Jeg glæder mig, og jeg spændt på at se, hvilken retning vi sammen kan løfte Comwell Kongebrogaarden i. Hotellet står jo som en funklende perle efter den gennemgribende renovering, hvor jeg ser nye muligheder for både møder og selskaber. Mon ikke der ligger mange sjove og kreative idéer og venter på at blive videreudviklet?" siger Vibeke Stentoft.

Comwell Kongebrogaarden, der i efteråret blev hædret med prisen for Danmarks Bedste Luksushotel, gennemgik sidste år en storstilet renovering af samtlige værelser og suiter, lobby, bar og restaurant. Renoveringen skal imødekomme gæsternes stigende behov for sociale relationer og bekvemmelighed.

Hun er søreme også instruktør i fitness

Vibeke er yderst aktiv i forskellige bestyrelser og er blandt andet formand for VisitMiddelfart samt en del af styregruppen Destination Lillebælt og Middelfart Lederforum. Vibeke er født og opvokset i Thy. I dag bor hun i Middelfart sammen med sin mand, Tommy. I sin fritid er hun instruktør i Fitness World. Vibeke Stentoft tiltrådte sin stilling som hotelchef for Comwell Kongebrogaarden den 8. april 2019 og overtager stillingen efter Thomas Raaber, der er blevet ansat som hotelchef for Comwell Kolding. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Comwell Kongebrogaarden


?