10.10.2021Møde & Event News

Ny hotelchef på Comwell Kolding

Erfaren Comwell-medarbejder udpeget som hotelchef i Kolding.

Comwells ledelse har udnævnt Anne-Beth Madsby til ny hotelchef for Comwell Kolding. Anne-Beth blev ansat i Comwell i 1998 og har siden bestredet flere ansvarsområder og har i det seneste år stået i spidsen for den daglige ledelse af hotellet i Kolding.

Anne-Beth, eller Bette som hun kaldes af kollegaer, er kontoruddannet med speciale i markedsføring. Hun blev udlært i Tigerbus Rejser og kom i 1998 til Comwell Middelfart, hvor hun startede som receptionist og sidenhen blev MeetingDesigner.

I 2009 tog hun over Lillebælt for at arbejde på Comwell Kolding, hvor hun i 2012 blev salgsansvarlig for møder og konferencer og sidenhen Booking- og MeetingDesignchef. I kraft af sin store forretnings- og driftsmæssige forståelse har Anne-Beth gennem en årrække være en del af ledelsen på Comwell Kolding.

”Jeg er både glad, stolt og utrolig spændt. Heldigvis kender jeg hotellet særdeles godt. Det har jo været mit andet hjem i 12 år. Desuden står jeg med en dygtig ledergruppe og et fantastisk team af medarbejdere, der ved hvilken retning Comwell Kolding skal, så vi kan stå stærkt i markedet i fremtiden,” siger Anne-Beth.

Karrieskift er muligt

Det er ingen tilfældighed, at Comwells ledelse vælger at rekruttere en hotelchef fra egne rækker:

”I Comwell prioriterer vi at uddanne og udvikle vores medarbejdere. At du i vores branche rent faktisk kan gøre karrieskift eller opnå dine karriedrømme, er noget af det unikke ved at arbejde i hotelbranchen,” siger koncernchef Peter Schelde og fortsætter:

”For mig er det helt naturligt, at vi har valgt at udnævne Anne-Beth som ny hotelchef. Ikke alene har hun mange års erfaring med i bagagen. Hun har også udvist stor forretningsindsigt og forståelse. Jeg er ikke i tvivl om, at hun er den rette person til at drive et af trekantområdets vigtigste møde- og konferencehoteller,” siger Peter Schelde.

Anne-Beth, 47 år, er født og opvokset i Middelfart og er i dag bosat i Snoghøj ved Fredericia, hvor hun bor med sine to store teenagebørn – Anna og Casper. Hun er kendt for sit gode og smittende humør og er ikke bange for at give gæsterne en kærlig krammer, når de ankommer til hotellet i Kolding.

Anne-Beth holder hjernen klar med masser af løb og træning i sin fritid. Energien får hun brug for i den kommende tid, når hotellet går i gang med at opdatere og istandsætte de mange mødelokaler og faciliteter.

Se mere om Comwell Kolding

 


?