15.03.2021Møde & Event News

Ny konferenceaftale for det offentlige

105 møde- og konferencesteder landet over udvalgt som leverandører i ny SKI-aftale.

Når offentligt ansatte igen skal til at holde konferencer og seminarer, står 105 leverandører landet over klar til at tilbyde møde- og konferencefaciliteter til hele den offentlige sektor.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har netop tildelt 105 leverandører på den nye konferenceaftale - ”16.07 Konferencer, seminarer og møder” - som træder i kraft den 31. marts.

Aftalen indgår i Statens Indkøbsprogram og kan også frit benyttes af kommuner, regioner og andre offentlige organisationer.

Fra Skagen til Bornholm
“Nu glæder vi os ekstra meget til, at landets konference- og mødesteder igen kan slå dørene op. På den nye aftale kan den offentlige sektor finde konferencesteder på tværs af Danmark fra Skagen til Bornholm,” siger Christian Lunding, udbudsdirektør i SKI.

Den nye aftale rummer et bredt felt af leverandører - fra store hotelkæder til mindre mødesteder - med faciliteter i både små og store byer.

”Det har været et stort ønske fra både kunder og leverandører, at aftalen blev landsdækkende, og vi er glade for, at det er lykkedes,” siger Christian Lunding.

På aftalen er der også tildelt 20 passive leverandører på ventelistepladser (standby-rammeaftale), som får mulighed for at indtræde på rammeaftalen, hvis en rammeaftale med en af de tildelte leverandører skulle ophøre. Aftalen er nu i stand-still til og med den 19. marts 2021.03.11

Rig mulighed for at købe bæredygtigt
Bæredygtighed har spillet en stor rolle i tildelingen af de nye leverandører. Tilbudsgiverne har nemlig fået flere point i evalueringen, hvis de fx er certificeret med Green Key, Svanemærket eller arbejder med at reducere madspild, sorterer affald eller har en høj andel af økologiske fødevarer i deres sortiment.

”Flere grønne krav i aftalen har medført, at de offentlige kunder får rig mulighed for at tænke miljø- og klimavenligt, når de skal bruge et konferencested. 75 procent af leverandørerne er certificeret med Green Key, Svanemærket eller lever op til kravene til certificeringerne på tilsvarende vis,” fortæller Christian Lunding.

Særlige vilkår for afbestilling I den nye SKI-aftale er der indarbejdet særlige vilkår for afbestilling af konferencer i forbindelse med myndighedernes restriktioner eller anbefalinger som følge af COVID-19. Det betyder, at man trygt kan booke arrangementer og har mulighed for at afbestille, hvis arrangementet ikke kan gennemføres på lovlig vis.

Foto øverst: Trinity Hotel & Konference Center ved Fredericia.

Se nærmere om den nye SKI-aftale


?