26.11.2018Møde & Event News

Ny på Kursuslex

Kirsten Dalgaard er netop ansat som grafisk designer på Kursuslex, hvor hun får en stor del af ansvaret for det visuelle udtryk på tværs af medierne.

Kirsten Dalgaard er en erfaren layouter og grafisk designer, som igennem mange år har lagt sin kreative hånd på det visuelle udtryk for både Møde & Eventmagasinet samt Kursuslex Håndbogen. Mange har nydt Kirstens ekspertise også via mange af Kursuslex' øvrige medier uden at vide, at det er netop hende og hendes grafiske tilgang, som ligger bag. Mødeplanlæggere og leverandører har enten set eller været afsender af advertorials i Møde & Eventmagasinet. Også her er det Kirsten, som står bag det visuelle udtryk

Visuel sammenhængskraft

Nu bliver Kirsten inddraget yderligere og kommer i endnu højere grad til at være en del af huset i tæt samarbejde med marketing, redaktion og salg. Vi glæder os til at have Kirsten som en del af familien, hvor hun kommer til at styrke Kursuslex’ visuelle sammenhænge mellem digitale medier, magasin, messer, MødeMekkaer, håndbøger og alle de øvrige medier, som Kursuslex stiller til rådighed for møde- og eventbranchen.

Se mere om Kursuslex


?