01.11.2021Møde & Event News

Ny politisk direktør i Horesta

Horesta har udnævnt Kristian Nørgaard som ny politisk direktør for organisationen.

Kristian Nørgaard er udnævnt til politisk direktør i Horesta fra den 1. november, og har dermed overtaget ansvaret for Horestas politiske interessevaretagelse og områder som fødevarerådgivning, energi- og miljørådgivning, klassifikation og gastronomiske konkurrencer.

Derudover har han også fået ansvaret for en række sekretariater, som Horesta driver for andre organisationer i turisme- og oplevelseserhvervet.

Kristian Nørgaard afløser Kirsten Munch, der efter syv år på posten i HORESTA skal være direktør i Danmarks organisation for selvstændige frisører & kosmetikere (Dofk).

Den nye politiske direktør er uddannet cand.jur. og blev ansat i Horesta i 2017. I juli sidste år blev han udnævnt til politisk chefkonsulent. Kristian Nørgaard har dermed spillet en central rolle i Horestas håndtering af hele coronakrisen.

”Vi er utrolig glade for, at Kristian har sagt ja til at overtage posten som politisk direktør. Han brænder for turisme- og oplevelseserhvervet, har stor gennemslagskraft og solid politisk erfaring,” siger Jan Vinther Laursen, der er formand for Horesta.

Kristian Nørgaard blev allerede som 18-årig valgt til byrådet i Billund Kommune for Venstre, og de seneste fire år har han været regionrådsmedlem i Syddanmark og næstformand i regionens sundhedsudvalg. Han stiller dog ikke op ved det kommende kommunalvalg.

 


?