24.07.2017Møde & Event News

Ny præsident hos MPI

Ulrika Mårtensson af løses af en chef med ambitioner om vækst og fortsat positiv udvikling for det danske chapter af foreningen.

Da MPI Denmark afholdt generalforsamling på Tivoli Congress Center i april kunne man se tilbage på et aktivt år med en perlerække af seminarer, en rekordstor DEMA-prisfest og stabile medlemstal – det danske chapter er stadig Europas største. Samtidig blev en ny bestyrelse valgt til at fortsætte den positive udvikling, forlyder det i en pressemeddelelse.

På verdensplan har det forgange år været et godt år for MPI, der har cementeret sin position som verdens største forening for møde- og eventbranchen. MPI Global har – efter en del udfordrende år – stabiliseret antallet medlemmer, sikret endnu flere sponsorer og partnere og præsenteret sort tal på bundlinjen. Det har også været et godt år for MPI Denmark, hvor det primære fokus – efter et år, der stod i The European Events and Meetings Conference, EMEC16’s tegn – primært har været på at sikre loyalitet blandt eksisterende medlemmer, MPI partnere og andre aktører, bl.a. ved at højne kvaliteten på arrangementerne.

”Vi har bl.a. arbejdet med at gøre vores seminarer og netværksaktiviteter endnu bedre og har gentagne gange måtte melde udsolgt, eller sat deltagerrekord – senest med DEMA, der træk hele 365 gæster. Vi er stadig det største chapter i Europa, og foreningens økonomi er stabil og fornuftig, om end ikke prangende, men det er heller ikke et mål i sig selv,” fortæller MPI Denmark’s afgående præsident, Ulrika Mårtensson, som nu afløses af Hans Ravnkjær.

Den nye bestyrelse i MPI Denmark overtog officielt roret den 1. juli 2017. Bestyrelsen består både af brancheprofiler – hvoraf mange er sprunget ud som selvstændige – og unge ildsjæle, og tæller 17 personer fra bl.a. Novo Nordisk, Radisson, Skt. Petri, Oticon, Party Rent Group, m.fl. Alle har det til fælles, at de enten arrangerer eller er leverandører af lokaler eller services til møder og events.

Hans Ravnkjær, der det seneste halvandet år har ageret VP Education i MPI Denmark og til daglig driver konsulentfirmaet Cheche, siger: ”Jeg ser MPI Danmark som væsentligt mindre, end vi burde og kunne være. Vi har som forening lidt under at MPI Danmark – ligesom de øvrige europæiske chapters – ikke har fået nok ud af eller fra MPI Global. Selv om langt de fleste mødeprofessionelle herhjemme ikke orienterer sig mod udlandet, er der langt mere at hente af viden, erfaring og inspiration, end vi har haft for vane at bruge. Det gør vi noget ved, ligesom vi i foreningen vil rette fokus mod de unge, tænke nyt og se på tendenser også uden for egne rækker.”

Bestyrelsen for 2017/2018: President Hans Ravnkjær Larsen President Elect & VP Finance Steen Møller Immediate Past President Ulrika Mårtensson VP Education Anne Dalgaard VP Membership Helle Svaneborg VP Communications Ulrika Mårtensson Bestyrelsesmedlemmer Tine Kampmann Tina Wolstrup Charlotte Yde Jette Toft Borner Marianne Qvistgaard Frank Hellensberg Majbritt Sandberg Jens Ole Ambjerg Amanda Fellov Martin B. Lauritsen Malene Wilken Tanja Nadia Petersen Sekretariatet Mette Fisker Mia Kofoed.

Læs mere om MPI


?