22.06.2018Møde & Event News

Ny Rooftop i Kbh.'s centrum

I går åbnede en stor tagterrasse med  opvarmet pool og loungeområde ved Hotel Nimb. Rooftoppen afholder åbne events flere gange om ugen.

På taget af det nyligt internationalt prisbelønnede Tivoli Hjørnet er der bygget et 1300 m2 stort område med udendørspool, bar og loungeområde (foto: Brian Buchard). Tagterrassen, der hører til Hotel Nimb, åbnede den 21. juni med udkig over byen og Tivoli. Det er ikke kun hotellets gæster, som kan nyde godt af den nye tagterrasse.

Skiftende arrangementer over ugen

Der vil være skiftende events ved den 60 m2 store pool hver uge, dog afhængigt af vejret. Tirsdage er der "Tuesday Cook Out" i form af grillaftener under åben himmel. Her serveres der skaldyr, fisk og kød tilberedt på grillen af Nimbs kokke, og Rosé-baren skænker ad libitum. Torsdage er der "Nimb Nights Open Air" i form af koncerter med Frederikke Vedel & All Stars og bobler og tapas på tagterrassen fra kl. 19 og live-koncert fra klokken 20. På lørdage er der "Saturday Night Live" med cocktails fra den nye poolbar og gæste-dj’s. Man melder sig til via www.nimb.dk/summer.
 
Pris til Tivoli Hjørnet

Tivoli Hjørnet blev onsdag den 19. juni tildelt en "American Architecture Award" i kategorien “mixed-use buildings” (bygninger med flere forskellige formål). Prisen gives til bygnings- og landskabsdesign udført af amerikanske arkitekter i eller uden for USA. “Nationens største offentlige pris, givet af en kultur- og uddannelsesinstitution, der er ikke-kommerciel og uden tilhørsforhold til branchen.” Sådan beskrives American Architecture Award, der uddeles af The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design og The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om mødefaciliteter i Tivoli

Se video, hvor chefdesigner René Jasper Thomsen viser Nimb Roof frem


?