04.04.2019Møde & Event News

Ny salgsdirektør til Scandic Hotels

Anders Gjørup Hansen bliver ny direktør for salg og distribution. Han skal styrke og udvikle centrale dele af Scandics kommercielle aktiviteter.

Anders Gjørup Hansen kommer fra en stilling som Group Marketing Director i ISS. Han får det overordnede ledelsesansvar for 50 kollegaer og begynder sit nye job i Scandic den 1. maj. Anders Gjørup Hansen har  stor erfaring fra hotelbranchen, hvor han igennem 8 år bestred stillingen som Head of Marketing, Revenue Management and Incoming Sales i Comwell Hotels.

”Jeg er meget glad for, at vi kan præsentere en så stærk profil til stillingen som direktør for salg og distribution. Anders har i sine tidligere jobs bestridt nogle tunge poster i store, danske virksomheder. Jeg er fuldstændig sikker på, at han med sin solide, faglige ballast vil bidrage til at styrke og ikke mindst udvikle vores allerede stærke kommercielle teams. Jeg glæder mig til at byde Anders velkommen inden for,” siger Søren Faerber, Scandics administrerende direktør i Danmark.

Ser frem til fortsat vækstrejse

”Det er utrolig spændende at begynde et nyt karrierekapitel i Danmarks største hotelkæde. Det er tydeligt at se, at Scandic er på en spændende vækstrejse i disse år. Den glæder jeg mig til at være en del af og yde mit bidrag til bliver succesfuld. Først og fremmest ser jeg imidlertid allermest frem til at møde mine mange nye og dygtige kollegaer, som jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med,” siger Anders Gjørup Hansen.

Det er ikke første gang i år, at Scandic tilføjer nye ressourcer til sin danske ledelse. I januar præsenterede hotelkæden Søren Faerber som ny administrerende direktør i Danmark. Han afløste Jens Mathiesen, som blev ny President & CEO for hele Scandic-koncernen.

Se mere om Scandic Hotels


?