25.11.2019Møde & Event News

Ny spiller i eventbranchen

Cofocostifter Torben Klitbo går sammen med eventbureauet Humanic Group og samler alle aktiviteter i ét fælles selskab.

Humanic Group med sine 50 medarbejdere er en af landets store spillere inden for eventbranchen. Firmaet har et ejerskab i Langelinje Pavilonen og Pakhus Bryggen. Sammen med Torben Klitbo (foto t.v.) skabes nu et fællesskab med fælles administration og markedsføring over for både det private segment samt møde- og konferencemarkedet. I midten ses Theis Rosenkvist, grundlægger af Humanic Group og t.h partner Allan Hansen, ligeledes Humanic Group.

Planer om kraftig vækst

Selskabet planlægger at åbne 3-5 restauranter og selskabs/mødesteder i København inden for de næste år. Målet er at hæve omsætningen fra de nuværende 25 mio. til 100 mio. kroner over 3-4 år.

Vil bruge sin kreativitet

”Efter 12 år i Cofoco var tiden til at prøve noget nyt – og efter et års betænkningstid og lange, gode snakke med Allan og Theis fra Humanic, var jeg overbevist om, at min fremtid ligger i denne konstellation. Vi har fælles værdier og holdninger til personale, kvalitet og vejen til at nå vores ambitioner for virksomheden. I forhold til min egen rolle i virksomheden har det desuden været vigtigt for mig, at jeg kan gøre det, som jeg er god til – skabe og bruge min kreativitet”, fortæller Torben Klitbo til StandBy

Se mere om Humanic


?