16.11.2018Møde & Event News

Nye ejere af Danhostel i Odense

Tvillingeparret Kim og Kate Falden med ægtefæller vil gøre Danhostel Odense Kragsbjerggaard egnet til konferencer og selskaber.

Danhostel Odense Kragsbjerggaard vil åbne det historiske vandrerhjem også for møder, konferencer og selskaber. Tvillingeparret Kim og Kate Falden, som sammen med deres ægtefæller overtager Danhostel Odense Kragsbjerggaard ved årsskiftet. De nye ejere vil istandsætte de naturskønne rammer, så Kragsbjerggaard fremover også kan benyttes til professionelle møder, konferencer og større selskaber. Den gamle herregård blev opført tilbage i 1747, og ejerne være meget opmærksomme på at bevare de stemningsfulde og historiske rammer i forbindelse med renoveringen.

En gammel herregård

"Kragsbjerggaard skal være en naturlig del af den positive udvikling, som Odense gennemgår i disse år," siger Kim Falden. "Vi starter med at renovere det gamle hovedhus, som fremover skal danne ramme om bl.a. konferencer og firmaarrangementer. Vi har også planer om at ombygge en del af værelserne i de gamle sidelænger, så de får eget bad og toilet."

Storby og historisk stemning under ét

"Folk vil gerne overnatte i historiske rammer, og det kan vi tilbyde. Endda midt i en storby," siger Kim Falden. Danhostels direktør Ole Andersen glæder sig til at byde de 4 nye ejere velkommen til Danhostel-familien. "De kommer alle med gode, solide baggrunde, og jeg overbevist om, at de med deres engagement vil kunne skabe en god udvikling og vækst af stedet," siger han. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Danhostel Kragsbjerggaard


?