04.04.2018Møde & Event News

Nye overraskelser fra provinsens største hotel

Hotellet med 426 værelser og 36 konferencelokaler har nye udvidelser og forbedringer i ærmet.

Nyborg Strand hotel og konferencecenter har leveret, hvad de kalder et tilfredsstillende resultat for 2017 - især set i lyset af de mange investeringer i bl.a. et nyt Fit & Relax forkælelsesområde på godt 500 m2. I 2018 vil hotellet blive moderniseret ydeligere gennen en140 m2 udbygning af den meget populære ”Stjernebar”, som er et yndet ”stam-samlingssted” for rigtig mange af gæsterne på hotellets årligt tilbagevendende konferencer. Efter sommeren vil baren fremstå med ca. 300 m2 gæsteområde. 

Nyborg Strand råder i dag over 426 værelser med i alt godt 750 senge, 36 konferencelokaler, betydelige udstillingsfaciliteter samt et moderne Auditorium, store banquet faciliteter alle med udsigt til Storebælt og Storebæltsbro samt egen Bistro, Panorama Restaurant og Stjernebar. Med det nye Fit & Relax til 26 mio. kr. kan gæsterne nu opleve denne luksus uden meromkostninger for den enkelte.

Godt regnskab

Hotellets beliggenhed i strandkanten og lyden af bølgeskvulp har altid kastet et særligt lys over hotellet, Årsresultatet lyder på godt 14 mio..kr. i overskud mod sidste års knap 16. mio.kr.. Dette skal ses i relation til et år med megen vedligeholdelse og forberedelser til det helt nye top-moderne og innovative produktionskøkken med div. back stage faciliteter som påbegyndes ultimo 2018 (en investering på 56.mio. kr.).

Se mere om Nyborg Strand


?