26.10.2021Møde & Event News

Nyt 4-stjernet hotel åbner til marts

Tysk hotelkæde åbner næste år 25hours Hotel Indre By ved Rundetårn i København.

Til marts næste år åbner den tyske hotelkæde 25hours det første af to 4-stjernede hoteller i København, og nu har hotelkæden afsløret flere detaljer om det nye hotel.

Det nye hotel får navnet 25hours Hotel Indre By og indrettes i en historisk universitetsbygning lige over for Rundetårn.

Bygningen husede indtil 2017 fakulteter for teologi og jura under Københavns Universitet, men bygningens historie går tilbage til 1700-tallet, hvor Den kongelige Porcelainsfabrik - i dag Royal Copenhagen - blev etableret 1775 i en tidligere post- og gæstgivergård.

Det nye designhotel får 243 værelser, en restaurant ved navn Neni med plads til 186 gæster samt baren Boilerman og cafeen Duse. Hotellet får fire forskellige mødelokaler, hvoraf det ene er multifunktionelt. Herudover byder hotellet også på fitness- og wellnessfaciliteter, udendørs sauna og såkaldt power-shower, butik mv.  

I 2024 åbner 25hours Hotels sit andet hotel i København i nye bygninger på Papirøen. Dette hotel er planlagt til at få 128 værelser.

25hours Hotels har i dag hoteller i Berlin, Hamborg, Düsseldorf, Frankfurt, Køln, München, Wien, Zürich, Paris, Firenze og Dubai.

Se mere om 25hours

 


?