04.01.2018Møde & Event News

Nyt bæredygtigt hotel i Skejby

Hotellet bliver lavpriskædens andet hotel i Aarhus-området.

I maj 2019 åbner et hotel med fokus på bæredygtighed i Skejby. Bag åbningen står lavpriskæden Zleep Hotels, som hermed kommer til at åbne kædens andet hotel i Aarhus-området. Det sker i samarbejde med PensionDanmark, der i forvejen ejer Comwell-hotellerne i Holte og Roskilde og er medejer af Copenhagen Marriott Hotel, samt NCC Property Development, der står for opførelsen, forlyder det i en pressemeddelelse.

“Vi har længe haft mere kapacitet i Storaarhus på ønskesedlen, og med hotellet i Skejby dækker vi nu Aarhus både i syd og nord. Hotellet bliver et rigtig godt match for os og vil sikre, at vi kan dække en stor del af det behov, der er for kvalitetsovernatninger i byen til en skarp pris. Vi tror stenhårdt på Aarhus som en stærk erhvervsby, men også som turistby er der store muligheder, som vi gerne vil være med til at støtte op omkring. Vi glæder os rigtigt meget til at komme i gang i Skejby,” siger Peter Haaber, CEO i Zleep Hotels.

Det nye Zleep Hotel får 100 værelser og kommer til at ligge lige ved et af den nye letbanes stoppesteder. Der vil være gratis parkering for hotellets gæster med nem adgang til motorvejen. Ambitionen er, at hotellet skal opnå guld i bæredygtighedscertificering efter DGNB-standarden, hvilket indebærer, at krav inden for både miljø, økonomi, teknik og socialt skal være opfyldt.

Se mere om Zleep Hotels


?