07.06.2021Møde & Event News

Nyt boutiquehotel på Bornholm

The Falcon Hotel vil vække gæsternes eventyrlyst med blanding af Indiana Jones og Karen Blixen.

The Falcon Hotel er navnet på et nyt boutiquehotel i Sandvig på Bornholm, hvor interiøret præges af bløde sofaer, jagttrofæer fra hele verden og hylder med bøger som Karen Blixens ”Min afrikanske farm”.

Parret bag hotellet, Martin Ramstrup og Mette Tiensuu, beskriver da også The Falcon Hotel som en blanding af Indiana Jones og Karen Blixen, skriver jv.dk.

The Falcon Hotel åbnede i marts efter et års intenst arbejde med at renovere en 100 år gammel hotelbygning, som Martin Ramstrup havde købt som en investering.

”Tanken var egentlig, at en anden skulle drive det, men hun trak sig efter et par måneder, og jeg stod alene med hotellet. Men inden da skabte hun en forbindelse til Mette, der ud over sin erfaring med markedsføring har en erklæret forkærlighed for hoteller,” siger Martin Ramstrup.

Martin er ud over at være hotelejer også falkoner, ejer af Bornholms Rovfugleshow, tidligere danmarksmester i skydning og jæger. Det var derfor naturligt, at rejselyst og jagt blev omdrejningspunktet for hotellets stil.

The Falcon Hotel har 34 værelser fordelt på Main, Garden, og Guest House, og hotelgæster har mulighed for at booke Beluga Ballroom til møder og events med plads til i alt 60 personer.

Se mere om The Falcon Hotel


?