06.11.2019Møde & Event News

Nyt hotel som støtter naturen

På Teglholmen i København opføres Hotel Teglholmen. Hotellet får et tag som understøtter biodiversitet samt facader med klatreplanter.

Bygningen består af et hotel på 6 etager med en stueetage indrettet til 1.500 m² dagligvarebutik samt hotellobby og morgenmadsrestaurant. Hotellet er delt i et 3-stjernet hotel og 4-stjernede hotellejligheder. Gården integreres med den tilstødende “grønne kile” med blomsterbede og trægrupper for at skabe et samlet grønt rum.

Vinduer åbner op for livet indenfor

Alle tagflader belægges med sedumunderlag, der afleder regnvand og understøtter områdets biodiversitet. Gavle og lukkede facader mod gården beklædes med klatreplanter. Bygningen indpasser sig til stedet ved at følge krumningen langs Teglholmsgade og trappe ned mod det bagvedliggende grønne park-rum.

Stueetagen får brede vinduespartier, der åbner op for livet indenfor med træbeklædte flader, der er rare at røre ved. Facaden er inspireret af stedets rige industrihistorie og er beklædt med changerende plader i fiberbeton og vekslende vindueslysninger, der skaber variation og dybde i udtrykket. Endelig åbningsdato er ikke fastlagt. Kilde. Nybygget.

Se mere om Hotel Teglholmen


?